Modalidad:
Online
Formación:
Oposicion
Precio:
A consultar

Presentación

Vols ser guàrdia urbana? Formar part de la guàrdia urbana et suposa feina fixa per a tota la vida. Aconsegueix la teva plaça com a guàrdia urbana a l´Ajuntament de Barcelona.

Rebràs una atenció personalitzada per part de professors i orientadors. Ells resoldran tots els teus dubtes i et guiaran i assessoraran durant l´estudi. El nostre sistema d´estudis flexible et permetrà estudiar al teu ritme. Comptem amb un elevat índex d´aprovats. Ens avalem més de 20 anys d´experiència preparant opositors amb èxit amb una formació de qualitat.

Informa´t ja sobre la propera convocatòria i treballa per a l´ajuntament de Barcelona en la guàrdia urbana!

Requerimientos

  • Tenir la nacionalitat espanyola.
  • Estar en possessió del títol de graduat en educació secundària, graduat escolar, formació professional de primer grau, equivalent o superior.
  • Haver complert 18 anys i  sense límit d'edat.

Solicita Información

Todos los contenidos relacionados en esta página con MasterD son de titularidad exclusiva y propiedad de MasterD. Dichos contenidos han sido facilitados por el Centro o extraídos de la web del Centro para poder ofrecer la información necesaria a los usuarios en el momento de poder seleccionar un centro o programa formativo que se ajuste a sus necesidades.