Modalidad:
Online
Formación:
Oposicion
Precio:
A consultar

Destinado a:

T´agradaria treballar en la policia autonòmica de Catalunya? Ser mosso d´esquadra és una viable carrera professional que t´aportarà una professió enriquidora amb un bon salari i una ocupació fixa.

El cos de mossos d´esquadra té una trajectòria històrica important. Els seus precedents es remunten al segle XVIII. Va ser refundada, com cos policial amb competències de policia integral, en 1983 pel parlament de Catalunya mitjançant la Llei 19/1983, de 14 de juliol (per la qual es crea la Policia Autonòmica de la Generalitat de Catalunya).

Presentación

Actualment els mossos d´esquadra treballen com una policia integral en el camp de la seguretat ciutadana, de la policia judicial, administrativa i científica, entre d´altres.

Anima´t i treballa com a Mosso d´Esquadra ja que trobaràs el clima perfecte per a desenvolupar-te com persona i com professional.

El cos de Mossos d´Esquadra és un cos jove, pocs dels seus integrants superen els 40 anys. També cap destacar que el 15% dels seus components són dones.

El curs d´accés als Mossos d´Esquadra et facilita la formació necessària i completa per a preparar l´oposició per a formar part de la policia autonòmica de Catalunya. Amb el curs de preparació de les oposicions d´accés als Mossos d´Esquadra tindràs la possibilitat d´accedir a un cos on les funcions del qual són, entre d'altres, la seguretat ciutadana, vigilància d´edificis i dependències de la Generalitat de Catalunya, vigilància d´espais públics, policia administrativa i judicial, inspeccionar activitats relacionades amb el medi ambient i el patrimoni cultural col·laborar amb policies locals, etc.

Comença avui mateix a estudiar amb Master-D i aconsegueix la teva plaça com a Mosso d´Esquadra.

Programa Mostrar

 • CONEIXEMENT DE L`ENTORN
 • ÀMBIT INSTITUCIONAL
 • SEGURITAT I POLICIA

Requerimientos

 • 1. Tenir la nacionalitat espanyola
 • 2. Posseir el títol de Graduat en Educació Secundària, Graduat escolar, FP1 o equivalent
 • 3. No estar inclòs en el quadre d`exclusions mèdiques per a la convocatòria
 • 4. Haver complert 18 anys i tenir menys de 35
 • 5. Alçada mínima d`homes: 1,70 m, dones: 1,60 m
 • 6. No estar inhabilitat per a l`exercici de les funcions públiques ni estar separat mitjançant el corresponent document oficial
 • 7. Posseir el carnet de conduir, categoria B
 • 8. Declaració jurada per la qual es compromet a portar armes

Solicita Información

Todos los contenidos relacionados en esta página con MasterD son de titularidad exclusiva y propiedad de MasterD. Dichos contenidos han sido facilitados por el Centro o extraídos de la web del Centro para poder ofrecer la información necesaria a los usuarios en el momento de poder seleccionar un centro o programa formativo que se ajuste a sus necesidades.