Modalidad:
Semipresencial
Formación:
Oposicion
Localización:
Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona
Precio:
A consultar

Destinado a:

T'agradaria treballar salvant vides? La teva vocació és ser bomber? Master-D t'ajuda a complir els teus somnis amb el seu curs de preparació per a les oposicions al cos de Bombers de Catalunya.

Presentación

Master-D posa a la teva disposició tot el material didàctic necessari perquè puguis aconseguir una de les places de bomber a Catalunya. El nostre equip de professionals qualificats, tutors i preparadors personals et guiaran mitjançant un seguiment personalitzat perquè superis amb èxit les oposicions al cos de Bombers a Catalunya.

Els Bombers a Catalunya són un cos de prestigi en la nostra societat per la seva tasca social de protecció i prevenció. Val la pena l'esforç que suposa preparar-se per a les oposicions ja que es tracta d'una professió arriscada però molt gratificant.

Per poder portar a terme les tasques principals dels Bombers de Catalunya hauràs d'adquirir els coneixements que detalladament t'ofereix aquest curs preparatori sobre substàncies perilloses, agents extintors, formes d'extinció, edificació i protecció personal i col.lectiva, entre d'altres.

Les oposicions al cos de Bombers són molt demandades. Per això, per aconseguir la teva plaça com a bomber a Catalunya t'has de preparar amb professionals. A Master-D som experts preparant les oposicions al cos de Bombers. Ja fa més de 15 anys que treballem perquè persones com tu aconsegueixin el seu somni: ser bomber.

Requerimientos

  • Nacionalitat espanyola o la de qualsevol dels estats membres de la Unió Europea.
  • Tenir 16 anys i no superar els 65
  • Posseir el graduat escolar, FP I o equivalent
  • Posseir el permís de conduir C
  • Posseir la capacitat física i psíquica necessàries per exercir les funcions pròpies de les places que cal cobrir.
  • No trobar-se separat del servei per sanció disciplinària a qualsevol Administració Pública, ni estar inhabilitat per al desenvolupament de les funcions públiques

Solicita Información

Todos los contenidos relacionados en esta página con MasterD son de titularidad exclusiva y propiedad de MasterD. Dichos contenidos han sido facilitados por el Centro o extraídos de la web del Centro para poder ofrecer la información necesaria a los usuarios en el momento de poder seleccionar un centro o programa formativo que se ajuste a sus necesidades.