oposicions de bombers de l´ajuntament de Barcelona

MasterD


Modalidad:
Online
Formación:
Oposicion
Precio:
A consultar

Presentación

Si el teu somni és ser bomber a Barcelona, aprofita aquesta oportunitat. Les oposicions de bomber de l'ajuntament de Barcelona es convoquen cada any i s'espera que segueixin convocant cada any fins al 2015*. Ara és el moment de començar a preparar-te!

Per superar les oposicions de bomber a l'ajuntament de Barcelona necessites comptar amb la millor preparació. A MasterD et proporcionem un servei complet i personalitzat. Ens adaptem a les teves necessitats formatives i et preparem per superar amb èxit les proves teòriques.

Posem a la teva disposició temaris actualitzats, professors que t'orientaran durant tot l'estudi i simulacres d'exàmens. A més et preparem per a l'entrevista personalbasant-nos en casos reals.

Tenim més de 20 anys d'experiència preparant opositors com tu. Rebràs un assessorament personalitzat i flexible.

Anticipa't a la resta d'opositors. Una plaça fixa com a bomber a Barcelona t'està esperant. Aconsegueix la feina que vols amb l'ajuda de MasterD.

* Font: http://www.elperiodico.com/es/noticias/barcelona/barcelona-incorporara-210-bomberos-cuatro-anos-para-cubrir-jubilaciones-1422201

Solicita Información

Todos los contenidos relacionados en esta página con MasterD son de titularidad exclusiva y propiedad de MasterD. Dichos contenidos han sido facilitados por el Centro o extraídos de la web del Centro para poder ofrecer la información necesaria a los usuarios en el momento de poder seleccionar un centro o programa formativo que se ajuste a sus necesidades.