Modalidad:
Presencial
Formación:
Postgrado
Localización:
Barcelona
Precio:
A consultar

Presentación

Presentació
El sector bancari reorienta el seu negoci clàssic de banca universal cap a la banca privada. Aquesta tendència s'està consolidant i requereix que els professionals coneguin els elements clau per gestionar satisfactòriament el patrimoni dels clients.

Aquest curs et permetrà:
· comprendre el funcionament dels principals mercats financers: mercat monetari, mercat de renda variable, mercat de renda fixa, mercat de divises i mercat de productes derivats,
· familiaritzar-te amb l'anàlisi fonamental i tècnica dels valors o actius cotitzats en els mercats organitzats,
· integrar els aspectes fiscals en les decisions de gestió de patrimonis i
· conèixer les tècniques de gestió de patrimonis i la seva implementació.

A qui s'adreça
En el màster participen professionals del sector de la banca juntament amb professionals d'altres àrees amb coneixements previs del sector i interessats per la gestió financera.

Metodologia
Serà eminentment participativa; combinarà la teoria amb la pràctica i, en força casos, s'emprarà la premsa econòmica.

Solicita Información

Todos los contenidos relacionados en esta página con IDEC Universitat Pompeu Fabra son de titularidad exclusiva y propiedad de IDEC Universitat Pompeu Fabra. Dichos contenidos han sido facilitados por el Centro o extraídos de la web del Centro para poder ofrecer la información necesaria a los usuarios en el momento de poder seleccionar un centro o programa formativo que se ajuste a sus necesidades.